Sale Belgie nike flyknit zoom agility Loopschoenen

Nike is het vrijgeven van een nieuwe nike flyknit zoom agility zwart wit met een opvallende groene colorway genaamd "Potion." Gekleed in een Fuchsia Glow / zwart-Voltage Groen-Photo Blue colorway over zijn aparte Flyknit bovenste, het model is voorzien van zwarte accenten, veters en Swoosh, en zit boven op een wit gespikkelde zool met Nike Air zeshoekige unit.Adhered boven op een witte tussenzool unit met zwarte vlekjes zijn ontwerp verder uit te spreken, is de sneaker bekroond met een ijzige doorzichtige zeshoekige gevormde buitenzool voor een grotere flexibiliteit.

De nike flyknit zoom agility uitverkoop werd een van de meest besproken trainers in 2014 en het is de eerste Flyknit colorway voldeed aan alle hype. Nu, er is een 2e multicolor vertolking vallen genaamd "Potion", die geen verrassing zal zijn voor de dames. Voor deze laatste iteratie, zullen we het zien van de Multicolor vibes nogmaals. De ijzige zool geeft ons een helluva hypercross, met zwarte accenten op de Swoosh, kraag en veters.

De vrouwen van de nike flyknit zoom agility goedkoop kopen wordt behandeld in een ander multicolor afwerking voor deze season.Dubbed "Potion ', de stijlvolle trainer wordt bepaald door de gebreide bovenste, die in wezen fungeert als een tweede huid tijdens het dragen. Shades of Fuchsia Glow / zwart-Voltage Groen-Photo Blue domineren de hele basis om een ??in het oog springend design algehele cre?ren, zoals contrasterende zwarte accenten op de tong, veters, kraag, Swoosh en de hiel zorgen voor een mooie aanvulling touch.

De nike flyknit zoom agility prijs is nauwelijks is gedoopt op haar eigen, maar de Swoosh lab heeft al stuurde het in voor een aantal chirurgische ingreep. De reeds mesh-zwaar en gemakkelijk ademhaling bovenste is vervangen door de nog vrijere behandeling Flyknit, en het is een wild multicolourd weefsel ook. Dit zijn leuke laarzen, recht omhoog, kunnen we deze op zoek strak 'n mooi op de atletiekbaan komen februari volgend jaar te zien, wanneer ze als gevolg van vallen. Andere details zijn bijpassende veters en trek tabs op de hiel.

Laatste aangeboden in multicolor en potion kleurstellingen, nike flyknit zoom agility sale krijgt een nieuwe afwerking net op tijd om kick-off de zomer, als de trainer in een mengsel van wit / koel grijs wordt behandeld en volt.Defined door zijn sok-achtige compositie die knuffels uw voet, de eendelige gebreide bovenste biedt ook lichtgewicht ondersteuning, een comfortabel gevoel en ademend vermogen die dynamische stabiliteit en ondersteuning geeft op de juiste places.Streaks van volt accenten zijn prominent over de zijpanelen, inlegzolen en zool, terwijl koele grijze accenten aangebracht op de Swoosh branding en zool.

Views: 1

Comment

You need to be a member of The Brooklynne Networks to add comments!

Join The Brooklynne Networks

Brooklynne.net- Financial Services for Businesses and Professionals

© 2019   Created by Brooklynne Networks.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service

tag.