Nike Free Run 2 Dame

Den Thea har været en forfriskende tilføjelse til Nike Air Max Thea Outlet sortiment, der tilbyder kvinder et nyt alternativ, der forbliver tro mod den tidløse silhuetter fra de tidlige Air Max løbere, men står på stærke på sin egen ret. Nikes brug af strikkede Jacquard overdel giver altid et interessant resultat, og denne seneste Sort / Hvid model af Air Max Thea er Nike Air Max 90 Homme et bevis på det.

Den populære livsstil runner silhuet for damerne, Nike Air Max Thea Print Rabat, får ekstra højt med denne seneste øje-flammende blik i Cyber ??- Liquid Lime. Ikke Volt men tæt på det, neon-farvet Thea kommer i en Cyber ??mesh og syntetisk øvre med næsten tonale Flydende Lime såler og swooshes. Den livlige Air Max Thea vil være til stede på udvalgte Nike Sportswear forhandlere senere på foråret. Mesh konstruktion for åndbarhed. Phylon midsoles for let dæmpning. Solarsoft indlægssåler for komfort. Synlig Max Luftbobler for stil. Det er en no-brainer, hvorfor damerne er head-over-hæle for Air Max Thea! Ankommer i denne seneste farve-up af Pink Pow og Fireberry - underspillet stil lige fået en hel masse pænere!

Efter alt at huffin Nike Free Run 2 Dame "og søpapegøje" fra fellas, Nike endelig besvaret opfordringen til en herre udgave ligner den lave format Release Nike Air Max Thea Premium, droppe Air Max Tavas. Tiden vil vise, om det kan vælte sin kvindelige modstykke, men da Thea holder ankommer i så afgørende farvevalg som denne sorte og hvide flip-up, kan vi ikke se, at der sker når som helst snart!

Efter frigivelsen, Nike Air Max Thea Carbon Green bedste pris hurtigt 4 selv ind i miljø af gæstfrihed piger. Set på cafe gulve og under forklæder, er skoen anerkendt som Adidas Superstar Dame barista er beater dog farvevalg som denne er indstillet til at løfte Thea fra en side-sko til en funktion, barista Baes ikke skal ødelægge med overskydende kaffebønner. Dette Thea sprøjtes med en meget goldy bronze, der på første øjekast Nike Roshe Run Womens ligner vinyl malet på strikkede toebox. Sail materiale, der meget sandsynligt er vinyl kontraster den strålende bronze med glat sort og understreger den sorte, der tilføjer dybde til bronze strikke.

Disse er lyse - det er helt sikkert! Den nyeste Nike Air Max Thea Cherry Blossom Pack Wholesale vil gøre en bang op job, hvis du forsøger at sætte fokus på dine fødder! Dækket helt i en tie-dye flash kalk, mens disse kan forjættende at se på, at finde et sæt tøj til Nike Roshe Run Dame at matche kunne være en mission. Som let på øjnene, som de kommer! Mens den "Flash Lime 'AM Thea Print kræves en form for beskyttende goggling at undgå beskadigelse af nethinden, følgende Blå lak udgivelse er en indbydende tilføjelse til lineup. Vi forestiller en hel masse modkørende kystnære selfies og disse vil Nike Air Max 90 Dame Sort være front og center.

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of The Brooklynne Networks to add comments!