Als sneaker nuts of iemand die ooit een bubbel in hun schoen heeft gepocht, weet het einde van maart een speciale dag: ja, het is Nike Air Max Day.

Elk jaar viert de sportbezel zijn beroemde Air Max-gamma, en het gaf ManvsMachine de opdracht om de wereldwijde campagne en promotiefilms eromheen te creëren. "De aanpak van dit jaar was om het Adidas Eqt Support Adv Hombre inspiratie-, ontwerp- en productieproces van idee tot werkplaats te onthullen van elk van de drie meest invloedrijke sneakerontwerpers ter wereld: Hiroshi Furjiwara, Tinker Hatfield en Mark Parker, gezamenlijk bekend als HTM," zegt de agentschap.

De "geestmechanica" van elke ontwerper werd tot leven gebracht in een reeks kinetische sculpturen, gericht om ideeën rond Nike Air Zoom Pegasus 35 Damen "beweging en energie" te benadrukken, zegt ManvsMachine: "De kinetische sculpturen tarten de regels van de natuurkunde, zwaartekracht en kracht, en breken ze vaak. We zien een grillige kant aan het productieproces, geplaatst in eenvoudige en elegante kunstgerichte ruimtes geïnspireerd door de echte wereld. "

Deze sculpturen werden vastgelegd op film en door een reeks van kleurrijke stilstaande beelden, waardoor de Adidas Eqt Support Adv Mujer benadering van 2016 van ontwerpen rond Air Max Day een meer abstracte, conceptuele aangelegenheid was dan in voorgaande jaren.

"We wilden een heldere visuele taal creëren die een groot aantal deliverables zou kunnen uitwissen. Het werd uiteindelijk meer een rebranding dan een eenvoudige campagne ", zegt het bureau. "Er werden veel regels opgesteld en er werd een set Nike Epic React Flyknit Womens met onderdelen gemaakt die naar meerdere ontwerpstudio's ging om de campagne uit te breiden ... We hebben het geluk gehad om in de loop van de jaren aan talloze projecten voor Nike te werken, maar deze is verreweg de grootste in schaal nog."

In juli 2014 bracht Nike een van de meest unieke Air Max 90-creaties uit in de bijna drie decennia lange geschiedenis van de iconische sneaker. Kiezen voor de Lunar SP 90-versie van het beroemde Nike Air Zoom Pegasus 35 Mujer silhouet, het geheel van de bovenkant van de Moon Landing is versierd met een afbeelding van het oppervlak van de maan - kraters en zo - als een voor de hand liggend knipoog naar de eenheid met kussen met zolen die op deze minder voorkomt -gebruikte versie van de klassieker uit 1990. Dit sierlijke ontwerp is compleet met sterren en strepen op de linker- en rechterhiel. Het heeft een Adidas Stan Smith Dámské wederverkoopprijs geëist die in bepaalde maten de waarde van duizend dollar nadert. Nu vijf jaar later, lijkt het erop dat de Swoosh is ingesteld om een onofficieel vervolg uit te brengen door middel van deze Air Max 90 "Mars Landing" die je hier ziet. Met een vergelijkbare esthetiek, verwisselt het het alledaagse kleurenschema van de eenzame maan op aarde met de vurige combinatie van Mars Stone en Magma Orange die je hier ziet en die meer lijkt op de rode planeet. Deze keer heeft Beaverton deze hemelse details toegevoegd aan het AM90-basismodel, dat is uitgerust met zijn gebruikelijke zooleenheid die pronkt met een zwart verfspettermotief op deze specifieke creatie. Geniet van een eerste blik op de Air Max 90 "Mars Landing" hier en blijf op de hoogte voor de release van 16 maart.

Gisteren vierden sneakerheads Nike Air Huarache Damen over de hele wereld Nike's jaarlijkse Air Max Day, een jubileum dat de oorsprong van de plucheschoen herdenkt. Het eerste paar Air Maxes, ontworpen door Tinker Hatfield met behulp van de luchttechnologie die ruimtevaartingenieur Marion Franklin Rudy in 1977 ontwikkelde, werd onthuld op 26 maart 1987. Hoewel het 32 jaar geleden is dat de sportkledinggigant de Air Max heeft gebaard, iconisch silhouet is trendlozer dan ooit. Kan je zelfs maar een dag gaan zonder tenminste één goedgeklede persoon rond te zien lopen in Air Max 95s of 97s

Nike's Air Max Day 2019 was vrij ambitieus: het merk kondigde overal ter wereld nieuwe modellen, samenwerkingen en gehoste ontwerpwedstrijden aan, van New York City tot Parijs tot Seoul, maar Swae Lee wist natuurlijk de schijnwerpers te stelen. De 23-jarige Rae Nike Air Max 2017 Womens Sremmurd-rapper toonde een bijzonder trendy paar Air Max 97's op Instagram dat niet alleen één, maar ook drie verschillende dierenprints prees: zebra's, luipaarden en de alomtegenwoordige koeienprint. In zijn Instagramverhaal beweerde Lee dat niemand anders die specifieke sneaker met patronen heeft, en het is niet moeilijk om je voor te stellen waarom Nike zou besluiten om Lee die specifieke eer te geven. Wie anders zou ze met net zo veel branie kunnen uitstoten

Views: 3

Comment

You need to be a member of The Brooklynne Networks to add comments!

Join The Brooklynne Networks

Blog Posts

ssfdsgh

Posted by biplob on June 17, 2019 at 7:30pm 0 Comments

ssfdsgh

Posted by biplob on June 17, 2019 at 7:16pm 0 Comments

asdfghj

Posted by Arman kQQ on June 17, 2019 at 7:13pm 0 Comments

ssfdsgh

Posted by biplob on June 17, 2019 at 7:09pm 0 Comments

ssfdsgh

Posted by biplob on June 17, 2019 at 7:04pm 0 Comments

ssfdsgh

Posted by biplob on June 17, 2019 at 6:55pm 0 Comments

asdsddv

Posted by Arman kQQ on June 17, 2019 at 6:39pm 0 Comments

Brooklynne.net- Financial Services for Businesses and Professionals

© 2019   Created by Brooklynne Networks.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service

tag.