Nike Air Zoom Mariah Flyknit Racer Donna

Adidas heeft zijn nieuwste UltraBOOST- en UltraBOOST X-hardloopschoenen onthuld, waarvan de sportreus beweert dat hij "de grenzen verlegt" van draaiende technologie om de "ultieme loopervaring" te bieden.

Ontworpen voor betere beweging, precisie en pasvorm, het ontwerp van de verse trainers is gebaseerd op eerdere modellen, zoals ventilatieopeningen van de originele UltraBOOST (die terugkomen over de belangrijkste zweetzones van de voet van de kooi en de voorvoet) in combinatie met een nieuw ontwikkelde PrimeKnit-samenstelling Nike Internationalist Mens . Dit verwijst blijkbaar naar een ontwerp met verminderde rek, zodat hardlopers een betere pasvorm en extra ondersteuning ervaren.

Het nieuwe Nike Air Zoom Mariah Flyknit Racer Donna UltraBOOST-ontwerp beschikt ook over een high-tech Fit Counter die in de hiel van de schoen is geïntegreerd om vrije beweging van de achillespees mogelijk te maken, zodat hardlopers verbeterde aanpasbaarheid, demping en energieretour hebben, zei Adidas.

De andere nieuwe schoen van Adidas, de UltraBOOST X, is bedoeld voor vrouwen en is geïnspireerd op het UltraBOOST Uncaged-product van Adidas en het adizero Sub2-hardloopsilhouet, waarbij de kooi- en ondersteuningsfuncties naar de binnenkant zijn verplaatst om de schoen een slankere esthetiek te geven .

"Door deze esthetiek te combineren met moderne, vrouwelijk-specifieke ontwerpeigenschappen, waaronder de Nike Air Max 270 Femme Adaptive Arch, die het mogelijk maakt dat de PrimeKnit Upper zich aanpast aan elke voet tijdens het bewegen in harmonie met de loopstijl van de drager, garandeert de UltraBOOST X stijl en functie," legt Adidas uit. "De integratie van een opzettelijk gebeeldhouwde BOOST middenzool complimenteert het Adaptive Arch-ontwerp, waardoor de elementen samen kunnen werken voor verbeterde ondersteuning en demping."

De UltraBOOST is beschikbaar in twee verschillende kleuren voor mannen en vrouwen. De UltraBOOST X is verkrijgbaar in het grijs en wordt geleverd met een blauwe hakenteller.

De lancering komt niet lang nadat Adidas vijf jaar UltraBOOST-schoentechnologie vierde. Om deze gelegenheid te vieren, heeft het bedrijf een bijgewerkte Energy BOOST-schoen uitgebracht in de originele zwarte en gele colorway als Nike Air Presto Femme onderdeel van een jubileumpakket.

Toen ik mijn Adidas Ultra Boost Uncaged oppakte, waren er een paar kleuren beschikbaar, maar ik werd naar de bordeauxrode kleur getrokken. Het bovenwerk van de schoen is bordeauxrood met navy erin geregen. De schoen beschikt ook over de drie strepen van Adidas op de teen van de schoen in een materiaal dat van plastic is, dat ook wordt gebruikt voor de oogjes. De plastic hielbeker is marine met ultra boost geschreven in zilver. Adidas heeft veel andere kleurgeneraties van de ultra boost uncaged vrijgegeven (allemaal uitverkocht in minuten), zoals de samenwerking met het merk parley. De parley ultra boost uncaged-samenwerking was helemaal wit en bevat gerecycled plastic uit de oceaan als hielcup. Naar mijn mening zijn dit de leukste die ze tot nu toe hebben gemaakt en ik wou dat ik ze kon krijgen Nike Air Max 90 Damen voordat ze uitverkocht waren.

Toen ik voor het eerst mijn voeten in de ultra-boost zette, wist ik meteen dat deze zo comfortabel of zelfs comfortabeler zouden zijn dan mijn andere Nike Air Max 2017 Womenspaar ultra-boosts. De nieuwe en bijgewerkte versie van de primeknit gaf een meer aansluitende, sok-achtige pasvorm dan ik had verwacht. De schoen is als een compressiesok die aan een wolk is bevestigd. Het is zo comfortabel. De schoenen voelen erg duurzaam aan en als ze zoiets als mijn vorige paar zijn, heb ik geen snel nieuw paar nodig. Ik heb ze niet goed kunnen testen in natte omstandigheden, maar ik droeg ze als een lifestyle-schoen op een regenachtige dag en mijn sokken bleven mooi droog.

De belangrijkste reden dat mensen deze schoen en andere adidas-producten kopen, is Boost. Wanneer een schoen raketwetenschap gebruikt, moet je geïNike Air Max 270 Damen ntrigeerd zijn. De Adidas Boost-technologie stelt je in staat om een zeer comfortabele rit te hebben, maar geeft je misschien niet de steun en stabiliteit die sommige hardlopers nodig hebben. Adidas heeft echter andere hardloopschoenen die een boost hebben en die stabieler zijn of beter geschikt zijn voor verschillende hardloopstijlen. De schoen heeft Boost, die verschilt van het Yeezy Boost- of NMD-bereik. Adidas heeft verschillende hoeveelheden Boost in elk model gezet volgens waar ze voor bedoeld zijn. Adidas NMD's zijn bijvoorbeeld bedoeld als een lifestyle-schoen. Ik heb het geluk dat ik het originele model heb en ze zijn een comfortabele schoen, hoewel toen ik ze voor het eerst aantrok, ik teleurgesteld was omdat ik veronderstelde dat de Boost-technologie hetzelfde zou zijn als mijn ultieme boost. Helaas heb ik niet Nike Air Pegasus 89 Femme het geluk om een paar Yeezy Boost's te bezitten, hoewel ik een paar heb geprobeerd en ze zijn erg dicht bij een Ultra Boots-comfort.

Views: 0

Comment

You need to be a member of The Brooklynne Networks to add comments!

Join The Brooklynne Networks

Brooklynne.net- Financial Services for Businesses and Professionals

© 2019   Created by Brooklynne Networks.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service

tag.