Nike Air Max Essential 90 Womens

Ditt val av löparskor är ett mycket personligt beslut. Du måste balansera hur bra de skyddar dina fötter och ben med hur de passar, hur tunga de är och ja, även hur de ser ut. Jag har kört i nästan ingenting men Asics i många år, och jag slår vad om att du har en Nike Cortez Womens personlig favorit som du köper om och om igen.

Men om du vill ha det närmaste till ett objektivt blick på kvalitet och kostnad, har en dansk webbplats som heter runrepeat.com krossat siffrorna från nästan 135 000 konsumentrecensioner som samlades över ett år, tillsammans med det föreslagna försäljningspriset för de flesta av de populära märken.

Skopsmodellen måste lösas. Pronation, Motion Control, Pushing och Stability skor? Bli av med dem alla.

Det är inte bara barfota och minimalism kontra löparskor, den eller / eller situationen visar många att den är. Det är mycket djupare än det. Det är inte ens att löparskor är onda och ute för att göra vinst. Skoföretag kan uppnå de måNike Air Max Essential 90 Womens l de ställer upp för, men kanske de mål de syftar till inte är vad som behöver göras. Det paradigm som löparskor bygger på är problemet.

Löpskor är byggda på två centrala lokaler, slagkrafter och pronation. Deras mål är enkla, begränsa slagkrafter och förhindra överprestation. Detta har lett till ett klassificeringssystem baserat på dämpning, stabilitet och rörelsekontroll. Problemet är att det här systemet kanske inte har någon grund att stå på. Har vi fokuserat på fel saker i 40 + år?

Jag börjar med sedvanlig statistik om 33-56% av löpare skadas varje år (Bruggerman, 2007). Det är typ av tankar som blåser när du tänker på det. Nike Air Max 95 DamenEftersom det är massor av skador på gång, låt oss titta på vilka skor som ska göra.

Som sagt tidigare är skor byggda utifrån förutsättningen att slagkrafter och pronation orsakar skador. Pronation, i synnerhet har konstruerats som banan hos alla löpare. Vi har blivit översvämmade med begränsande pronation via motion control skor. Den centrala tanken bakom pronation är att överdrivande orsakar rotation av underbenet (dvs ankel, tibia, knä) som sätter på spänningar på lederna och leder därför till skador. Running skor är därför utformade för att begränsa denna pronation. I huvudsak är löparskor utvecklade och konstruerade för att sätta kroppen i "korrekt" Nike Roshe Run Womens anpassning. Men behöver vi verkligen ordentlig anpassning?

Tittar på den första premissen kan vi se flera studier som inte visar en samband mellan pronation och skador. I en epidemiologisk studie av Wen et al. (1997) fann han att lägre extremtjustering inte var en viktig riskfaktor för maratonlöpare. I en annan studie av Wen et al. (1998), den här gången en prospektiv studie, slöt han slutsatsen att "Mindre variationer i justering av nedre extremiteterna förefaller inte slutgiltigt vara stora riskfaktorer för överanvändningsskador hos löpare." Andra studier har nått liknande slutsatser. En av Nigg et al. (2000) visade att fot- och fotledsbevakning inte förutspådde skador i en stor grupp löpare.

Om fotrörelse / pronation Nike Air Max 90 Womens inte förutsäger skador eller inte är en riskfaktor för skador, måste man ifrågasätta huruvida konceptet är ljud eller arbete ...

Titta på andra premissen, ändrar skor även pronation? Motion control skor är utformade för att minska pronation genom olika mekanismer. De flesta väljer att infoga ett medialt post eller en liknande enhet. I en studie av Stacoff (2001) testade de flera Adidas ZX 700 Mujer rörelseskontrollanordningar och fann att de inte förändrade pronation och heller inte förändrade kinematiken hos tibia eller calcaneusbenen heller. På samma sätt fann en annan studie av Butler (2007) att rörelsekontrollskor visade ingen skillnad i toppprotation jämfört med dämpande skor. Slutligen fann Dixon (2007) liknande Nike Air Max Classic BW Dames resultat som visar att rörelsekontrollskor inte minskar toppversion (pronation) och förändrade inte tryckkoncentrationen.

Views: 1

Comment

You need to be a member of The Brooklynne Networks to add comments!

Join The Brooklynne Networks

Brooklynne Brands- Products & Services

TicketENVY- Find & Buy Sold out Concert, Sports and Theater Tickets Worldwide

BK Travel - Find and Compare Flights, Hotels, Hostels and Lodging Worldwide

BK Hookups-  Find Urban Dates and HookUps

BlockXchange Marketplace-Sell Rent Trade and Give with others in your Neighborhood

Brooklynne TVWatch Indie Releases from Urban Creators

BrooklynNEO TVWatch Indie videos and Music Documentaries

B Munro Footwear - Exclusive and Limited Footwear Designs by Brooklynne Lee

BundleStacks- Hair Extensions and Lashes for Our Women

BK Karatbars -Save your money value in GOLD!

Heru Gaming & SportsBook- Play and Win Fantasy Sports and Games Live

MyTeleMedic- Get your Personal and Family Remote Healthcare Services NOW 

JesusBless.Org- Crowdfunding Platform for Brooklyn Based Christian Organizations and Related Projects, Causes and Funding Needs

Brooklynne Agency- Professional Digital Marketing and Advertising Mgmt Services

Brooklynne Agency Webdesign- Portfolio

Brooklynne Social- Social Media Marketing Svcs & Professional VIP Social Media Content Writing Service

Brooklynne Local- Get Your business Listed Were Customers are Looking

Brooklynne Ads- Run your own Ad Campaigns to Retarget your Leads

Brooklynne Emailer- Send Professional Email Marketing Campaigns to Your Customers

Brooklynne SEO- Everything you need in an Free SEO marketing service

WeCharg BK Network- Electric vehicle Charging Stations Installed for Local Business and Organizations

PM VerticalRentsManage your Urban Real estate Tenants and Properties Easier

PM HardMoney Services- Get Your Hard Money Asset Backed Private loan for your DMV Area Real Estate Projects

Brooklynne.Net Recommended Productivity Tools

            Write a Review of Brooklynne LLC

Brooklynne Networks VIP Notifications

  

        Try ClickSend to Reach your Customers

           Try ProTexting -Text Marketing Platform

           Get a Virtual Office for your Profession

Find Legal Contracts and Forms

Grasshopper Local Numbers

                    Get Social Proof with Provely

         ReHab Valuator for Real Estate Investors

Brooklynne Brands Crypto Financial Supporters

Events

October 2018
SMTWTFS
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
       

© 2018   Created by Brooklynne Networks.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service

tag.