Nike Air Max Essential 90 Womens

Ditt val av löparskor är ett mycket personligt beslut. Du måste balansera hur bra de skyddar dina fötter och ben med hur de passar, hur tunga de är och ja, även hur de ser ut. Jag har kört i nästan ingenting men Asics i många år, och jag slår vad om att du har en Nike Cortez Womens personlig favorit som du köper om och om igen.

Men om du vill ha det närmaste till ett objektivt blick på kvalitet och kostnad, har en dansk webbplats som heter runrepeat.com krossat siffrorna från nästan 135 000 konsumentrecensioner som samlades över ett år, tillsammans med det föreslagna försäljningspriset för de flesta av de populära märken.

Skopsmodellen måste lösas. Pronation, Motion Control, Pushing och Stability skor? Bli av med dem alla.

Det är inte bara barfota och minimalism kontra löparskor, den eller / eller situationen visar många att den är. Det är mycket djupare än det. Det är inte ens att löparskor är onda och ute för att göra vinst. Skoföretag kan uppnå de måNike Air Max Essential 90 Womens l de ställer upp för, men kanske de mål de syftar till inte är vad som behöver göras. Det paradigm som löparskor bygger på är problemet.

Löpskor är byggda på två centrala lokaler, slagkrafter och pronation. Deras mål är enkla, begränsa slagkrafter och förhindra överprestation. Detta har lett till ett klassificeringssystem baserat på dämpning, stabilitet och rörelsekontroll. Problemet är att det här systemet kanske inte har någon grund att stå på. Har vi fokuserat på fel saker i 40 + år?

Jag börjar med sedvanlig statistik om 33-56% av löpare skadas varje år (Bruggerman, 2007). Det är typ av tankar som blåser när du tänker på det. Nike Air Max 95 DamenEftersom det är massor av skador på gång, låt oss titta på vilka skor som ska göra.

Som sagt tidigare är skor byggda utifrån förutsättningen att slagkrafter och pronation orsakar skador. Pronation, i synnerhet har konstruerats som banan hos alla löpare. Vi har blivit översvämmade med begränsande pronation via motion control skor. Den centrala tanken bakom pronation är att överdrivande orsakar rotation av underbenet (dvs ankel, tibia, knä) som sätter på spänningar på lederna och leder därför till skador. Running skor är därför utformade för att begränsa denna pronation. I huvudsak är löparskor utvecklade och konstruerade för att sätta kroppen i "korrekt" Nike Roshe Run Womens anpassning. Men behöver vi verkligen ordentlig anpassning?

Tittar på den första premissen kan vi se flera studier som inte visar en samband mellan pronation och skador. I en epidemiologisk studie av Wen et al. (1997) fann han att lägre extremtjustering inte var en viktig riskfaktor för maratonlöpare. I en annan studie av Wen et al. (1998), den här gången en prospektiv studie, slöt han slutsatsen att "Mindre variationer i justering av nedre extremiteterna förefaller inte slutgiltigt vara stora riskfaktorer för överanvändningsskador hos löpare." Andra studier har nått liknande slutsatser. En av Nigg et al. (2000) visade att fot- och fotledsbevakning inte förutspådde skador i en stor grupp löpare.

Om fotrörelse / pronation Nike Air Max 90 Womens inte förutsäger skador eller inte är en riskfaktor för skador, måste man ifrågasätta huruvida konceptet är ljud eller arbete ...

Titta på andra premissen, ändrar skor även pronation? Motion control skor är utformade för att minska pronation genom olika mekanismer. De flesta väljer att infoga ett medialt post eller en liknande enhet. I en studie av Stacoff (2001) testade de flera Adidas ZX 700 Mujer rörelseskontrollanordningar och fann att de inte förändrade pronation och heller inte förändrade kinematiken hos tibia eller calcaneusbenen heller. På samma sätt fann en annan studie av Butler (2007) att rörelsekontrollskor visade ingen skillnad i toppprotation jämfört med dämpande skor. Slutligen fann Dixon (2007) liknande Nike Air Max Classic BW Dames resultat som visar att rörelsekontrollskor inte minskar toppversion (pronation) och förändrade inte tryckkoncentrationen.

Views: 1

Comment

You need to be a member of The Brooklynne Networks to add comments!

Join The Brooklynne Networks

Videos

  • Add Videos
  • View All

Brooklynne Brands Crypto Financial Supporters

Photos

  • Add Photos
  • View All

© 2019   Created by Brooklynne Networks.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service

tag.