Nike Air-technologie bestaat uit perslucht in een stevige maar flexibele tas en biedt meer flexibiliteit en veerkracht zonder de structuur in gevaar te brengen. De Air-Sole-eenheden behouden hun gegeven vorm met elasticiteit, lagere impact en houden de schoen strak en lichtgewicht.

 In 1978 introduceerde Nike de Air Tailwind - de eerste sneaker met luchtkussentechnologie. Het revolutionaire idee om lucht toe te voegen aan een sneaker kwam van de voormalige NASA-ingenieur Frank Rudy. Een klein idee van Rudy, een grote sprong voor Nike.

 De Air Tailwind sneaker werd voor het eerst uitgebracht Nike Air Max 90 Mujer in extreem beperkte hoeveelheden voor de Honolulu Marathon van 1978 voordat hij een jaar later aan het publiek werd vrijgegeven. We stellen ons voor dat dit een heel lang, pijnlijk jaar was voor hypebeasts van de eerste generatie.

Air Max sneakers zijn speciaal vanwege de ongelooflijke vroege ontwerpen van Tinker Hatfield. De Air Max 1 is een van de beste sneakers ooit en de mystiek van de Air Max-lijn begint daar allemaal.

 Ontworpen door Tinker Hatfield, was de Nike Air Max 1 de eerste sneaker met een venster op de zool. De out-of-the-box denker werd geïnspireerd door het Centre Georges Adidas Gazelle FemmePompidou in Parijs om de sneaker te ontwerpen die zijn Air-technologie zichtbaar maakte

Een ongelooflijk belangrijk element aan de grootheid van Air Max is het feit dat Adidas Stan Smith Dámské er zoveel OG-kleuren zijn die nu iconisch zijn, zoals de Persian Violet OG-iteratie van de Nike Air Max BW.

De Nike Air Classic BW was oorspronkelijk een slankere versie van de Air Max 90 met een groter Air-venster (ja, de BW staat echt voor ‘Big Window’). Onlangs is de Nike Air Max BW geüpdatet met een volledige Air-zool die is geleend van de Air Max 97. Voor het eerst gezien op een SKAir-model van Skepta; we denken dat de veranderingen de sneaker aanzienlijk upgraden.

Tijd om speels te worden. De eerste Nike sneaker met Air-technologie op de buitenzool, de Nike Air Max 180 (180 graden zicht op zichtbare lucht) was in veel opzichten een afwijking van de beproefde formule van de vroege Air Maxs.

Het betreden van meer onbekend terrein op onze reis door de Adidas Tubular Womens geschiedenis van Air Max, de 1994 Air Max (voorspelbaar aangeduid als de Air Max 9Nike Air Max Tavas Herren 4) wordt vaak over het hoofd gezien of onbekend door zelfs de meest enthousiaste sneakerverzamelaars. Dus wat is het? Het is in wezen een hybride van de Nike Air Max Light en de Nike Air Max 93. En als je het ons vraagt, denken we dat dat het behoorlijk verdomd cool maakt.

Mijn absoluut favoriete Air Max-model is er een die nog nooit een re-release heeft gehad, de Air Max 2 uit 1994. Dit was een van de laatste Air Maxs die Tinker Hatfield ontwierp, en het introduceerde meerdere luchtkamers met verschillende drukken voor strategische demping en ondersteuning (later gevonden in de Air Max 95). Het Nike Air Max 2016 Femme bovenste, gespikkelde spatbord en de verschillende kleuren Air-eenheden in de hiel komen allemaal samen om een ??ongelooflijk ontwerp te maken.

Een sneaker van subtiele branding en opvallende vorm; de Sergio Lozano ontworpen Air Max 95 is gemaakt met de menselijke anatomie in gedachten (een leuk feit dat tegelijkertijd cool en enigszins grof lijkt). Het is belangrijk op te merken dat de Air Max 95 een belangrijke mijlpaal is in de Adidas Gazelle Damen Nike Air Max-tijdlijn, omdat de volledige revisie in ontwerp het vertrouwen van het merk in de relatie met hun consument betekent. Kortom: tegen ‘95 hadden ze ons.

Eindelijk luchtkussen over de volledige lengte. De Air Max 97 - ontworpen door Christian Tressler en geïnspireerd door waterdruppels die rimpelingen in een vijver maken - is de lieveling van de sneakerhead community. En hoewel de Nike Air Max 90 Femme OG-kleur vaak de ‘Silver Bullet’ wordt genoemd, werd de tint in feite geïnspireerd door de zilveren glans van mountainbikes. (We hebben het gevoel dat ons hele leven een leugen is geweest.

Views: 1

Comment

You need to be a member of The Brooklynne Networks to add comments!

Join The Brooklynne Networks

Brooklynne.net- Financial Services for Businesses and Professionals

© 2019   Created by Brooklynne Networks.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service

tag.