Nike Air Max 720 er en helt ny Air Max sko designet Nike Air Max 2016 Femme specielt til livsstil / uformel brug. Den har 720 grader luftpude og er designet af Adidas Stan Smith Womens Dylan Raasch og Jesi Small of Nike Sportswear. Det debuterede officielt 1. februar 2019 i to Adidas Adilette Dámské "Northern Lights" -farveveje med flere yderligere stilarter planlagt for resten af ??2019.

Med minicamp, der har afsluttet denne uge, begynder Odell Beckham Jr at bosætte sig i sit nye hjem i Cleveland, og han vil blive ledsaget til næste kapitel i sin karriere af nogle dristige nye sko, da den ofte berømte Nike Air Max 720 OBJ er sat til at frigive i en "Young King Of The Drip" makeup denne måned. Lige så flamboyant, sprudlende og unik som den mercurial-men-vildt-talentfulde bred modtager selv, er Beckhams spark i skyggefulde farver og har et medley af materialer. Et unikt print, der kombinerer et tiger-camo-Asics Gel Lyte 5 Damen stil mønster med en varmekort-esque kombination af toner, vises både Nike Air Max 2017 Donna på toboxen og kraven, mens midfoten har en voltmaskebase med et skarpt hvidt overlag, der Nike Air Pegasus 83 Dames spænder mellem læder på siden og ruskind på den mediale side. Pops af pink, blå og volt suede er spredt gennem den øvre, mens flere pull tabs tilbyde yderligere tekstur og tungen har en unik aftagelig branded udsmykning.

Nedenfor holdes tingene lidt enkle i sammenligning med en hvid plastmidsåleplade, en gennemskinnelig Air Max 720 polstringsenhed udstyret med yderligere dristige neondetaljer og en genopført ydersål med et rullet mønster. OBJs nye Nike-sko vil også udgive i en farveløs "Desert Ore", der endnu vil se en smule mere minimalistisk udseende.

Nike har udført sin rebound gennem en række relaterede initiativer, herunder af: fokusering Adidas Nmd Womens på direkte til forbrugere salg; overhauling sin online strategi for at udvide sin Nike Roshe Run Damenrækkevidde gennem sociale medier; og genoplive Nike forbrugernes oplevelse på mobil og i butikken. De vigtigste produkter, der kører rebound, er kommet fra Nike Air produktlinjen, som omfatter VaporMax og Air Max 270 platforme, to af verdens mest solgte atletiske fodtøjsmodeller.

For nylig sendte han et billede på Instagram, der viste nogle af de mere populære kommende Nike Air Max udgivelser. Nogle af højdepunkterne omfatter COME des Garcons x Nike Air Max 180-samarbejdet, både OFF-White x Nike Air VaporMax-udgivelser, et par Air Max 270 farvelægninger, 'Animal Pack 2.0' og selvfølgelig hans samarbejde, Air Max 1 / 97.

Views: 1

Comment

You need to be a member of The Brooklynne Networks to add comments!

Join The Brooklynne Networks

Brooklynne.net- Financial Services for Businesses and Professionals

© 2019   Created by Brooklynne Networks.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service

tag.