nike air force 1 08 lv8


AF-1-P1.jpg

nike sko mænd 2019 Nike fortsætter med at præsentere klassikere denne sæson med et tonal Air Force 1 Mid. Denne gang ser vi den ikoniske sneaker klædt i et tonalt sort farveskema. Overdelen er konstrueret med et frodigt fuldkornet læder med perforering i tåboksen til ventilation. Tonale sorte snørebånd binder denne model op, mens sølv Af-1 blonder lås kombineret med Nike branding hele vejen igennem denne sneaker en signatur touch.

nike sko dame sort Skoen har eksisteret i 25 år og har altid været folks sko, der overstiger race, køn og klasse. Det er en klassisk sneaker og et must til hvert sneakerhoved.

nike sko hvid grøn Denne Nike Air Force 1 har en læder øverste med perforeret detaljer på boksen og sider af foden. Dens hvide top suppleres af en blanding af gul og sort til den høje energibehov som et nøgle til racingsport. Lyserøde linser og sål med en grafisk skabelon sammen med terningetiketter, der fuldender temaet.

nike air force 1 08 lv8Nike Air Force 1 er en vellykket sko ved enhver foranstaltning. Udgivet i 1982 og designet af Bruce Kilgore (Kilgores søn Matt arbejdede sammen med Virgil Abloh om at designe Air Force 1 til "The Ten" kollektionen), er sneaker det, mange ville kalde et kultikon, især i hip-hop-cirkler. Skoen har produceret mange legendariske anekdoter; det er blevet forbudt fra MTV, dr dre omtaler hver dag en kasse frisk par hver eneste dag, og det er den uofficielle sneaker af harlem, new york, hvor luftvåben 1s har været kærligt tilnavnet "uptowns".

https://www.tilbudsnkrs.com/

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of The Brooklynne Networks to add comments!