Alles weten over het vapen of dampen van e-liquid met elektrische sigaret of vapes!

Alles weten over het vapen of dampen van e-liquid met elektrische sigaret of vapes!

Of het nu een feestje is met vrienden of een stressvolle kantoorbaan, roken is slecht voor je gezondheid en vapen is een geweldig alternatief en een leuk en ontspannend onderdeel zijn. Iedereen weet dat roken schadelijk is, omdat het kanker kan veroorzaken. Tegenwoordig kun je dit voorkomen met vapen dat bewezen 95% minder schadelijk is en bovendien veel lekkerder is dan een sigaret! Nu kunt u zelf de keuze maken voor dampen in plaats van roken en dampen is natuurlijk veel goedkoper. Er zijn vele verschillende smaken beschikbaar in e-juice die men tijdens het vapen kan inhaleren en die heerlijk smaken. Allereerst moet je het een en ander weten over vapen, zodat je een goede start maakt als je overstapt naar elektronische sigaret.

Wat weet je over vapen?

Wanneer je damp inhaleert (lijkt op rook) van de e-sigaret / vape-apparaat, staat dit bekend als vapen of dampen. De procedure lijkt enigszins op roken, maar is het niet. Bij roken verbrand je de tabak waarbij koolmonoxide, teer en 6000 andere chemicaliën vrijkomen waarvan 60 zwaar kanker verwekkend zijn. Door het roken van deze chemicaliën accelereert de niet schadelijke stof nicotine naar je receptors in je hersenen en krijg je een licht euforisch gevoel. Met vapen verbrand je de vloeistof niet maar wordt deze verdampt op 50 graden. Je kunt gearomatiseerde e-liquid,(vegetal glycerin, propylene glycol) gebruiken die met name wordt genoemd als damp voor het verdampen. Voordat je gaat vapen, moet je de vape opladen en de clearomizer vullen met vape liquid. Je kunt gemakkelijk een verscheidenheid aan smaken vinden op de site van The Smokery.

Zijn er voordelen van vaporizer?

Voordat je van plan bent een e-sigaret of vape te gaan gebruiken, is het cruciaal dat je de juiste set-up gebruikt. Laat je adviseren bij ons in de vape winkel zodat je verschillende smaken kunt proberen en de juiste vape hebt. Belangrijk zijn de dampproductie, hoogte van nicotine, batterijduur en juiste wattage van de coil. Vapen is 95% beter dan roken en een veilige optie voor u omdat het uw lichaam niet schaadt. Roken is gevaarlijk voor je, maar vapen is volkomen veilig en is uitgebreid onderzocht door de Engelse overheid . Omdat wij niet weten of het op de langere termijn schadelijk kan zijn houd dit check here onderzoek 5% open omdat de tijd dit moet uitwijzen..

Er is geen sprake van vieze geur tijdens het dampen met een elektrische sigaret?

Er zijn veel verschillende smaken beschikbaar wanneer u zoekt naar e-liquids. Om te stoppen met roken is het belangrijk dat u de juiste smaak kiest en de juiste elektrische sigaret. Wij adviseren dat u met een goede vape begint om tot een goed resultaat te komen. Een voorbeeld van een waardeloos apparaat is o.a. de Justfog Q16 en de pod systemen. De pod systemen zijn bruikbaar voor onderweg als u behoefte heeft aan een nicotineshot. Nadeel van deze apparaten is dat ze geen smaak hebben en de levensduur van de coils beschamend zijn.

Welke vape kunt u het beste kopen

E-sigaretten of vapes die wij adviseren zijn als u starter bent de vaporesso sky solo omdat deze met een keramische coil die een lange levensduur heeft en veel smaak. Voor de eerste 2 weken adviseren wij een nicotine gehalte van 10mg zout nicotine. U heeft dan voldoende nicotine om de behoefte naar een sigaret te stoppen. De kosten van een starter pakket in onze online vape winkel zijn ongeveer 30 Euro inclusief e-liquid en 2 coils. Het is belangrijk dat uw behoefte naar een sigaret gestild wordt en dat uw vape voldoende batterij capaciteit heeft om de dag door te komen. De juiste smaak kiezen is belangrijk omdat vapen dan echt leuk wordt. Het is snoepen zonder dik te worden. U kunt bij The Smokery winkel advies op maat krijgen en als u uw sigaretten inlevert dan krijgt u van ons een gratis e-liquid naar keuze. Mocht de vape niet bevallen dan ruilen wij deze gratis om voor een ander model, tot u de juiste set-up heeft om voorgoed te stoppen met roken.

Stoppen met roken

Nu je begrijpt waarom je moet beginnen met vapen in plaats van gewone sigaretten te roken, omdat je natuurlijk niet wilt sterven aan longkanker!. Er zijn geen nadelen of gezondheidsrisico's met het inhaleren van damp. Zodra je begint met dampen komt na ongeveer 2 weken je geur, je smaak en je conditie terug. Het nadeel van je smaak terug krijgen is dat je eten lekkerder is en dat je meer wilt eten. Wij waarschuwen dat je dit in de gaten moet houden, omdat gewichtstoename niet gezond is. Verder is het belangrijk dat je een behoorlijke tijd blijft dampen omdat de handeling van een vape naar je mond brengt een geconditioneerde handeling is die je langzaam moet afbouwen als je helemaal wilt stoppen. Deze geconditioneerde handeling (compulsive handling )heb je opgebouwd met roken en is afhankelijk van hoelang je sigaretten hebt gerookt.

E liquid kopen

Laat u adviseren door ons team voor de juiste e smoker vloeistof. WIj hebben meer dan 1000 smaken op voorraad in ieder gewenst nicotine gehalte en de juiste samenstelling perfect voor uw e smoker.

Juiste e-smoker kopen

Wilt u advies op maat bel of mail ons dan of kijk op onze website www.the -smokery.com en lees de informatie die wij op onze website hebben staan. Mocht u serieus willen stoppen dan kom dan naar onze uitgebreide vape shop. Wij staan vape shop Eindhoven klaar voor u van dinsdag t/m vrijdag van 12 uur tot 18 uur en op zaterdag van 12 uur tot 17 uur voor u klaar.

VAPE WINKEL BEST

Wij hebben 4 professionals met heel veel ervaring in de winkel staan in Eindhoven (Best) die u graag te woord staan en u advies op maat geven. In onze e sigaret winkel weten wij alles over hoe het is om te stoppen met roken en hebben ons gehele assortiment getest zodat wij u het beste advies kunnen geven over de bijbehorende E-liquids, met de juiste nicotine enaccessoiresdie u nodig zult hebben om te dampen met de juiste e-smoker. Om te stoppen met roken heeft u advies op maat nodig en natuurlijk adviseren wij ook de gevorderde damper. In onze e liquid winkel staan al onze merken vapes uitgestald en kan er advies op maat gegeven worden en kunt u veel modellen zelf testen. Iedereen heeft namelijk een andere voorkeur en behoefte als het aankomt op de juiste E-smoker, nicotine gehalte en E-liquid smaak.

Views: 1

Comments are closed for this blog post

Brooklynne.net- Financial Services for Businesses and Professionals

© 2019   Created by Brooklynne Networks.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service

tag.