Nike Nike Air Huarache Womens Air Max 720 er en helt ny Air Max sko designet specielt til livsstil / uformel brug. Den har 720 grader luftpude og er designet af Dylan Raasch og Jesi Small of Nike Sportswear. Det debuterede officielt 1. februar 2019 i to "Northern Lights" -farveveje med flere yderligere Adidas ZX Flux Mujer stilarter planlagt for resten af 2019.

Med minicamp, der har afsluttet denne uge, begynder Odell Beckham Adidas Gazelle Womens Jr at bosætte sig i sit nye hjem i Cleveland, og han vil blive ledsaget til næste kapitel i sin karriere af nogle dristige nye sko, da den ofte berømte Nike Air Max 720 OBJ er sat til at frigive i en "Young King Of The Drip" makeup denne måned. Lige så flamboyant, sprudlende og unik som den mercurial-men-vildt-talentfulde bred modtager selv, er Beckhams spark i skyggefulde farver og har et medley af materialer. Nike Air Max 95 Dámské Et unikt print, der kombinerer et tiger-camo-stil mønster med en varmekort-esque Adidas ZX 750 Mujer kombination af toner, vises både på toboxen og kraven, mens midfoten har en voltmaskebase med et skarpt hvidt overlag, der spænder mellem læder på siden og ruskind på den mediale side. Pops af pink, blå og volt suede er spredt gennem den øvre, Adidas ZX 750 Femme mens flere pull tabs tilbyde yderligere tekstur og tungen har en unik aftagelig branded udsmykning.

Nedenfor holdes tingene lidt enkle i sammenligning med en hvid plastmidsåleplade, en gennemskinnelig Air Max 720 polstringsenhed udstyret med yderligere dristige neondetaljer og en genopført ydersål med et rullet mønster. OBJs nye Nike-sko vil også udgive i en farveløs "Desert Ore", der endnu vil se en smule mere minimalistisk udseende.

Nike har udført sin rebound gennem en række Adidas ZX Flux Femme relaterede initiativer, herunder af: fokusering på direkte til forbrugere salg; overhauling sin online strategi for at udvide sin rækkevidde gennem sociale medier; og genoplive Nike forbrugernes oplevelse på mobil og i butikken. De vigtigste produkter, der kører Asics Gel Lyte 5 Womens rebound, er kommet fra Nike Air produktlinjen, som omfatter VaporMax og Air Max 270 platforme, to af verdens mest solgte atletiske fodtøjsmodeller.

For nylig sendte han et billede på Instagram, der viste nogle af de mere populære kommende Nike Air Max udgivelser. Nogle af højdepunkterne omfatter COME des Garcons x Nike Air Max 180-samarbejdet, både OFF-White x Nike Air VaporMax-udgivelser, et par Air Max 270 farvelægninger, 'Animal Pack 2.0' og selvfølgelig hans samarbejde, Air Max 1 / 97.

Views: 1

Comment

You need to be a member of The Brooklynne Networks to add comments!

Join The Brooklynne Networks

Brooklynne.net- Financial Services for Businesses and Professionals

© 2019   Created by Brooklynne Networks.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service

tag.