Hardloopschoenen zijn altijd al een platform geweest voor ietwat gekke ideeën - grote, Nike Air Max 97 Damen oranje pumps en flitsende lichten waren nog maar het begin van hyper-competitieve sneaker-industrie van differentiatie.

Nu is er een nieuw type met lucht gevulde zool van Nike, genaamd de VaporMax, en het zou meer kunnen doen dan de aandacht van passanten trekken. Het zou het sneakerontwerp kunnen vereenvoudigen door de hele buitenzool een luchtbel te maken, waardoor Adidas Superstar Mujer de schoenen tegelijkertijd lichter en comfortabeler worden.

Kijk, schoenen hebben over het algemeen drie lagen onder je voet: de binnenzool, de tussenzool en de buitenzool.Nike Air Max 2016 Femme In de meeste schoenen is de binnenzool niet meer dan een dun laken dat de voet kan aanraken, terwijl de buitenzool een eenvoudige laag materiaal is om een middelpunt te vinden tussen grip, duurzaamheid en zachtheid - het is altijd de middenzool geweest die het meeste de opname van de impact Adidas Gazelle Womens van elke voetstap.

Maar het is vaarwel, tussenzool. Nike wil af van het voorheen cruciale element van de sneaker met de VaporMax. De sneakers nemen het langdurige Nike-project van opvulzolen met lucht tot de logische conclusie - nu is het grootste deel van de buitenzool hol. Dit betekent dat de buitenzool op zichzelf al ver genoeg kan comprimeren om een comfortabele Adidas Adilette Slides Donna loopervaring te bieden, zonder dat er een aparte tussenzool nodig is.

We moeten hier heel duidelijk zijn: de VaporMax vereist wat inschakeling voordat je je comfortabel voelt om erin te rennen. De Air sole-eenheid over de volledige lengte is anders dan alles wat we ooit eerder hebben gebruikt - de hele zool is gevuld met lucht en dus is hij volledig doorzichtig. De traditionele foam tussenzool demping die je in de meeste loopschoenen aantreft, is hier niet aanwezig en je voeten zitten direct op de Air sole. Zoals verwacht, Nike Air Max 270 Flyknit Mujer heeft de luchtzool over de volledige lengte veel stuiter, maar hij is iets steviger dan je zou verwachten. De Air zool is gemaakt om te buigen met de natuurlijke beweging van je voet, en je zult merken dat bepaalde gebieden meer demping hebben. Deze lijken ideaal voor stakers met een middenvoet, omdat Nike Air Max 95 Dames de impact gelijkmatiger verdeeld is tijdens het hardlopen. Er is een merkbare hoeveelheid extra demping in het hielgebied, dus hielspitsen vallen hier ook onder.

Wanneer je voor de eerste keer op de stoep stapt, voel je hoe de zool de grond vastpakt terwijl je loopt dankzij de TPU-nokken die in de bodem van de luchtzool zijn geïntegreerd. Het is een unieke sensatie die in het begin een beetje vreemd aanvoelde, maar je zult eraan wennen na een paar kilometer erin te hebben gelopen. De VaporMax schittert op een baanoppervlak en Nike Air Max 95 Femme biedt betere tractie dan elke andere schoen die we ooit hebben getest. Als u op veel harde oppervlakken of in minder gunstige omstandigheden rijdt, kan de ongelooflijke tractie bijzonder nuttig voor u zijn.

Views: 1

Comment

You need to be a member of The Brooklynne Networks to add comments!

Join The Brooklynne Networks

Brooklynne.net- Financial Services for Businesses and Professionals

© 2019   Created by Brooklynne Networks.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service

tag.