Adidas won donderdag in zijn partij tegen Skechers voor twee schoenen Nike Air Max 95 Femme die volgens hem het resultaat zijn van Adidas ontwerpen.

Adidas America Inc. (ADDYY) diende een rechtszaak tegen Manhattan Beach op basis van Skechers USA Inc. (NYSE: SKX) in 2015 te weten dat twee Skechers schoenen - de een vergelijkbaar met Adidas Stan Smith schoen en een met een Nike Air Max 270 Mujer ontwerp lijkt op Adidas ' "drie streep" logo -'. handelsmerken Adidas' geschonden Adidas klacht beweert dat Skechers, die over het algemeen lager geprijsde producten verkoopt, door de verkoop van soortgelijke schoenen gedevalueerd de Adidas sneakers federale rechtbank in Oregon in te voeren een primaire bevel dat Skechers verboden. De twee schoenen verkopen, waarop Skechers in beroep ging.

Op donderdag, de Ninth Circuit rechtbank van Beroep bevestigde het verbod tegen Skechers. De zaak zal naar proces in Oregon, op 4 juni om te bepalen of Skechers leverde inbreuk maken op intellectuele eigendomsrechten van Adidas.

"We hadden geen twijfel de Ninth Circuit Court of Appeals zou bevestigen dat Skechers heeft zich bezighouden met Adidas Gazelle Femme illegale en inbreukmakende gedrag", zei Adidas in een verklaring donderdag. "Het Hof ook erkend dat Skechers deed te kwader trouw en met volledige kennis van adidas' Voorafgaande rechten Wij zullen niet toekijken en toestaan dat anderen onze producten op flagrante wijze kopiëren en inbreuk maken op ons waardevolle intellectuele eigendom. "

De klacht van Adidas richt zich op twee Skechers-schoenen: Asics Gel Lyte 5 Femme de Onix en de Cross Court TR.

Adidas beweert dat de Skechers Onix inbreuk op het ontwerp van het Stan Smith schoen Het hof van beroep vond dat Skechers waarschijnlijk "bedoeld om consumenten te verwarren ;. Het creëerde niet alleen een bijna identiek schoen naar de Stan Smith, maar vervolgens gebruikt metadatatags aan direct Consumenten die op de Onix-webpagina naar 'Adidas Stan Smith' zochten, "volgens gerechtelijke stukken.

Het hof vond ook dat Skechers "ongetwijfeld wist van de Adidas drie streep merk als het bedacht van de Cross Court schoen," en daarom "de bedoeling het publiek te misleiden", zoals het merk van de schoen.


Skechers en Adidas hebben een langdurige rechtsgedingen geschiedenis, die verder werd bemoeilijkt donderdag door een andere rechtszaak aangespannen Nike Air Zoom Pegasus 35 Mujer door Skechers tegen Adidas in verband met de NCAA corruptieschandaal.

In het najaar, voormalig Adidas executive James Gatto en twee business consultants verbonden met Adidas werden gearresteerd en aangeklaagd door de FBI voor hun verbinding met een regeling om illegaal te betalen top hoge school basketbal rekruten bij te wonen en te spelen voor Adidas gesponsorde universiteiten en uiteindelijk onderschrijven Adidas bij binnenkomst in de NBA. echter, Adidas was niet geladen of genoemd in dat geval en gerechtelijke stukken van deze zaak blijkt dat Gatto opzettelijk verborg de betalingen aan spelers en hun gezinnen uit het bedrijf.

Toch Skechers beweert in de rechtszaak is ingediend donderdag dat Adidas gemaakt misleidende reclame en oneerlijke concurrentie door "trechtervorming honderden en duizenden dollars in het geheim Nike Air Pegasus 83 Femme betalingen" naar de middelbare school basketbal rekruten. Skechers is op zoek naar ten minste $ 75.000 in schade in het pak.

"Adidas zou moeten consumenten, investeerders en het publiek geloven dat heet, up-and-coming collegiale basketbalspelers, evenals getalenteerde jonge spelers die doorgaan naar de National Basketball Association (" NBA "), kiest adidas-producten als gevolg van hun Veronderstelde superieure prestaties en stijl, Adidas ZX Flux Dames "stelt het proces.

"In feite, echter, adidas heeft gecoöpteerd jonge spelers in het dragen en uitdrukkelijk of stilzwijgend instemt met haar producten door trechtervorming honderdduizenden dollars in geheime betalingen aan spelers, hun coaches en / of familieleden in strijd met de National Collegiate Athletic Association ( "NCAA") regels. Deze illegale Nike Air Zoom Pegasus 35 Damen betalingen geweigerd concurrenten zoals Skechers die spelen volgens de regels van een eerlijke kans om te concurreren voor het cachet van het hebben van toonaangevende high-school en college atleten gezien in hun producten, effectief geblokkeerd Skechers en andere bedrijven uit concurreren op een level playing field voor jonge, NBA-level endorsers en oneerlijk versterkt consument perceptie van de algehele merk kwaliteit en het imago adidas ver buiten de basketbal schoenen markt. "

Views: 0

Comment

You need to be a member of The Brooklynne Networks to add comments!

Join The Brooklynne Networks

Brooklynne.net- Financial Services for Businesses and Professionals

© 2019   Created by Brooklynne Networks.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service

tag.