6 REDENEN OM NIET LANGER MET JE GEBROKEN SCHERM ROND TE LOPEN.

Het kan iedereen overkomen. Je telefoon valt zomaar op de grond en als je de telefoon oppakt zit er een barst in je scherm. Natuurlijk willen de meeste mensen dit graag zo snel mogelijk gemaakt hebben, maar in sommige gevallen kun je de telefoon echter blijven gebruiken ondanks dat deze kapot is. Al raden wij dit wel af. In deze blog geven wij daarom 6 tips waarom je niet langer met je gebroken

1 Er kunnen scherpe stukjes glas uitvallen

Wanneer je scherm gebarsten is, dan zit er soms alleen een barstje in. Het kan echter ook zo zijn dat je hele scherm gebarsten is. Als dit het geval is dan is het mogelijk dat er na een tijdje kleine stukjes glas uit het scherm vallen.

Deze splinters zijn vaak scherpendaardoorgevaarlijk als ze terechtkomen in je gezicht of ogen. Met name kinderen lopen risico om hiermee in aanraking te komen.

2 Er kan water door je kapotte scherm komen

Sinds een paar jaar zijn de meeste telefoons waterdicht. Dit betekent dat ze beschermd zijn tegen water en de schade daardoor beperkt blijft wanneer ze bijvoorbeeld in het toilet of badwater vallen. Wanneer er sprake is van een kapot scherm dan is de telefoon niet meer waterdicht. Hierdoor is de kans groot dat er water in het toestel komt.Vocht dat binnenin de telefoon zit kan in aanraking komen met het moederbord en zorgen voor permanente schade aan het toestel. Naast kapotte onderdelen kunnen hierdoor ook je gegevens zoals foto’s en chatgesprekken verloren raken. Met name als je al een lange tijd geen back-up meer hebt gemaakt.

3 Er kan meer stof en vuil in je telefoon komen

Als je scherm gebarsten is kan het zijn dat er openingen ontstaan. Deze openingen zorgen ervoor dat er stof, zand en ander vuil in het toestel kan komen.

Dit kan zeer schadelijk zijn voor het toestel en met name gevoelige onderdelen als camera’s en accu’s zijn hier niet tegen bestand. Dit zien we namelijk vaker bij klanten die hun scherm niet lieten repareren.De kans is aanwezig dat je na een tijdje ook deze onderdelen zal moeten laten vervangen, wat natuurlijk extra kosten met zich meebrengt.

4 Je LCD kan barsten

Als de glasplaat van je telefoon gebarsten is dan kan het zijn dat het onderliggende LCD na een tijdje ook kapot gaat. Je kunt het zien als een glasplaat die over een dunnere glasplaat gelijmd is. Het bovenste glas geeft de onderste laag bescherming. Als die bescherming niet meer goed werkt dan zal je LCD sneller kapot gaan.

5 Je reparatie is vaak geheel gratis.

Wat niet iedereen weet is dat je telefoon vaak verzekerd is tegen schade. Als de telefoon binnenshuis is gevallen dan valt dit binnen de inboedelverzekering. Valt hij op vakantie kapot dan kun je weer terugvallen op je reisverzekering. Heeft iemand anders de schade veroorzaakt? Dan kun je beroep doen op de aansprakelijkheidsverzekering.

6 Het staat representatiever

Als je telefoon een kapot scherm heeft dan is www.repairngo.nl dit in de meeste gevallen een ongeluk geweest. Het had iedereen kunnen gebeuren. Desondanks is het natuurlijk vervelend, maar zoals je hierboven hebt gelezen is het in de meeste gevallen mogelijk om het toestel snel en kosteloos te laten repareren.Het kan ook zo zijn dat je telefoon nog werkt nadat deze gevallen is. Dit is natuurlijk fijn, al valt het de mensen in je omgeving wel op dat je een telefoon met gebroken scherm hebt. Wanneer je hiermee blijft rondlopen dan is de kans groot dat ze na een tijdje een bepaald beeld van je krijgen.Ze vragen zich namelijk af waarom je het toestel niet gewoon laat repareren. Een telefoon die in goede staat is doet het niet alleen beter, het staat ook gewoon een stuk representatiever.

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of The Brooklynne Networks to add comments!

Brooklynne Brands & Services

Brands

TicketENVY- Find & Buy Sold out Concert, Sports and Theater Tickets Worldwide

SeksCity Toys- Adult Pleasure Aids and Supplies (Must Be 18+)

SportsBrook- Fully Licensed Online Urban Sports Betting and Gaming Platform (Coming Soon)

KaratCity- Helping to provide regular people save and spend GOLD

VerticalRents- Helping Landlords mange and engage their Tenants Easier

MyTeleMedics- Get your Personal and Family Remote Healthcare Services NOW

FunderPass- Crowdfunding Platform for Urban Communty Projects Cause Activism and Upstanding Individual Needs

JesusBless MeCrowdfunding Plarform for Christian Based orgs in the City of Churches

Services

Brooklynne Info Weekly- News nd Events of featured Brooklyn Entrepreneurs and Community Related Issues

Brooklynne Style Daily- Brooklyn & NYC Based Style and Fashion News

Brooklynne Shop- Exclusive Graphic Designs from Featured Artists and Partners

Brooklynne Hookups-  Find Urban Dates and HookUps

Local Business Services

MyGigga.com by The Brooklynne Agency- Full Service Digital Marketing and Development Marketplace

Brooklynne Social - Free Social Media Marketing Mgmt Platform for Brands

The Brooklynne Agency - Office

Phetch.Co Ordering Mgmt

Xpurts by Phetch - Have REMOTE private conferences and meetings with Professional Experts

Go Phetch - Multi Cuisine Order and Delivery Mgmt Facilites and Marketplace for local Ethnic Food Providers in Brooklyn (Coming to NYC HOU DMV  & ATL)

Phetch IT- Order for Delivery Food Groceries Alcohol & Laundry from your favorite Independent merchants in your Area(Coming to NYC HOU DMV and ATL)

Phetch Charg- Start an Electric Vehicle Charging Station at yur Urban locations Tdday