You think you know your rock music history? Test yourself with this 25 question rock music quiz.Question 1: Who did Brain Johnstone reple as lead singer of ACDC after the latter's death in 1980?
Answer: Bon Scott
Question 2: "You give love a bad na" was off which Bon Jovi studio album
Answer: Slippery When Wet
Question 3: Aerosmith collaborated with who in the hit remix of "Walk This Way"?
Answer: Run DMC
Question 4: Which Bruce Springsteen song won an Oscar in 1990's?
Answer: Streets of Philadelphia
Question 5: Dire Straits had a huge hit after a song nad after which Shakespearean play?
Answer: Roo and Juliet
Question 6: Dr Hook sang about wanting to be on the cover of Rolling Stone magazine. Did they ever hieve this feat?
Answer: No
Question 7: The band Europe had a hit in the 1980's with which outer spe thed song?
Answer: The Final Countdown
Question 8: Which female did how to download mp3 music to cd the Kinks famously sing about?
Answer: Gloria
Question 9: "You took the words right out of my mouth" was off which Meatloaf studio album?
Answer: Bat Out Of Hell
Question 10: Which Doctor did Motley Crue famously sing about in the 1980's?
Answer: Dr Feelgood
Question 11: Which Briti group sang the massive hit Cheap Jerseys From China , "Another One Bites The Dust?"
Answer: Queen
Question 12: Which band from the 80's and 90's had hits with songs "Everybody Hurts" and "Losing My Religion"?
Answer: REM
Question 13: "Under The Bridge" made famous which L.A. rock band?
Answer: The Red Hot Chilli Peppers
Question 14: Whose girl did Rick Springfield wi he had?
Answer: Jesse's Girls
Question 15: Which massive Briti band had hits with "Paint It Blk" and "You Can't Always Get where to download music for free on iphone What You Want"?
Answer: The Rolling Stones
Question 16: Who did Carlos Santana team with for the 90's hit, Smooth?
Answer: Rob Thomas
Question 17: "Wind of Change" was a hit for which 80's band?
Answer: Scorpions
Question 18: Made famous by the Rocky series of movies, which band sang the song, "Eye Of The Tiger"?
Answer: Survivor
Question 19: "We're Not Going To Take It" was a huge hit for which 80's band?
Answer: Twisted Sister
Question 20: "The House Of The Rising Sun" was made famous mp3 download songs of hasee toh phasee full movie by which band?
Answer: The Animals
Question 21: "Help", "Paperbk Writer" and "We Can Work It Out" where all hits in the 1960's for which Briti group?
Answer: The Beatles
Question 22: Which piano man sings "New York State Of Mind"
Answer: Billy Joel
Question 23: Boomtown Rats sang about not liking which day of the week?
Answer: Monday
Question 24: "Hello Cheap NFL Jerseys , I love You" and "L.A. Won" where hits for which rockers?
Answer: The Doors
Question 25: November Rain by Guns 'N Roses was off which studio album?
Answer: Use Your Illusions II
Your appearance is definitely an essential part Ray Lewis Jersey in your life. Such as you, it needs to be cared for on a regular basis. You need to analysis all types of beauty items and techniques to get the best versions that work to et your needs. The following tips below can assist you with this.

Should you be constantly battling eyeliner and lip liner pencils that crumble or flake if you improve them, try this strategy: Ple the pen in the freezer for one or o monts prior to pling them from the arpener. This will prevent them from breaking up off of also easily throughout the honing process.

Exercising excellent fundantal health is a straightforward strategy to preserve versions attrtiveness when undertaking things that maintain our bodies. Showering, bruing versions pearly whites, and making use of deodorant are all approhes that one can sustain their look for other individuals with out undertaking nearly anything hard or outside of versions Ray Lewis Jersey day-to-day regin.

In case you have found a hair ampoo and conditioner that work well well to suit your needs Cheap Jerseys , then you need to keep with them even if the panies can be distinct. It is best to choose those that have the sa design objectives, nevertheless, including receiving the o items for curl enhancers, ade enhancers, and so forth. Wholesale Jerseys China , because the substances will be parable.

Observe movie guides to obtain makeup tips. You no longer have to be a makeup products perforr to produce your skin look wonderful. All you simply need to do is to find any video aring Ray Lewis Jersey web site and you'll find move-by-stage courses on how to produce any number of looks with make-up.

Do you need clear, clean, healthier epidermis? Exfoliation is essential! Exfoliate your epidermis regularly to get rid of all the tra, chemicals, and dirt you uncover yourself to eh day. The web is loaded with lots of fantastic recipes for exfoliaters that clear your epidermis naturally and without the need of costing you an left arm plus a leg Wholesale NFL Jerseys , check it out!

TicketENVY.Co NYC Live Events Tickets

Brooklynne Brands & Services

Brands

TicketENVY- Find & Buy Sold out Concert, Sports and Theater Tickets Worldwide

SeksCity Toys- Adult Pleasure Aids and Supplies (Must Be 18+)

SportsBrook- Fully Licensed Online Urban Sports Betting and Gaming Platform (Coming Soon)

KaratCity- Helping to provide regular people save and spend GOLD

VerticalRents- Helping Landlords mange and engage their Tenants Easier

MyTeleMedics- Get your Personal and Family Remote Healthcare Services NOW

FunderPass- Crowdfunding Platform for Urban Communty Projects Cause Activism and Upstanding Individual Needs

JesusBless MeCrowdfunding Plarform for Christian Based orgs in the City of Churches

Services

Brooklynne Info Weekly- News nd Events of featured Brooklyn Entrepreneurs and Community Related Issues

Brooklynne Style Daily- Brooklyn & NYC Based Style and Fashion News

Brooklynne Shop- Exclusive Graphic Designs from Featured Artists and Partners

Brooklynne Hookups-  Find Urban Dates and HookUps

Local Business Services

MyGigga.com by The Brooklynne Agency- Full Service Digital Marketing and Development Marketplace

Brooklynne Social - Free Social Media Marketing Mgmt Platform for Brands

The Brooklynne Agency - Office

Phetch.Co Ordering Mgmt

Xpurts by Phetch - Have REMOTE private conferences and meetings with Professional Experts

Go Phetch - Multi Cuisine Order and Delivery Mgmt Facilites and Marketplace for local Ethnic Food Providers in Brooklyn (Coming to NYC HOU DMV  & ATL)

Phetch IT- Order for Delivery Food Groceries Alcohol & Laundry from your favorite Independent merchants in your Area(Coming to NYC HOU DMV and ATL)

Phetch Charg- Start an Electric Vehicle Charging Station at yur Urban locations Tdday